Modelul de masa Kraken din stejar/metal în forme diferite și neobișnuite

modelul de masa Kraken picior din lemn Kraken nefinisat

Când alegem modelul de masa pe care ni-l dorim utilitatea este primul factor care determină această decizie. După ce stabilim dimensiunile și utilizarea trecem la aprecierea estetică pentru că din acest punct de vedere ajungem fiecare să luăm decizia de cumpărare. Curentul rustic industrial se observă ca fiind predominant în aceste zile, însă formele imaginate pentru materiale combinate între lemn și metal sunt preferate și de clasicii care doresc doar lemn.

Am scris acum câțiva ani despre modelul de masa Kraken ca fiind dotat standard cu picior metalic. Opțiunea de îmbrăcare a metalului cu lemn a fost o fază de producție pe care n-am putut-o evita întotdeauna, dar am ocolit-o de câte ori s-a putut. Modelul de masa Kraken este imaginat inițial de designeri ca fiind destinat meselor de consiliu și primele piese produse au fost de dimensiuni impresionante. Îmi amintesc și acum cazul unui beneficiar care a comandat și insistat să aibă blat de 5 cm grosime, în plin, pe toată suprafața panoului de masă. Corelat cu dimensiunea de 400×120 cm am ajuns la o greutate fantastică. 6 oameni au mutat blatul și s-a făcut greșeala de a fi așezat pe podeaua TIR-ului direct. Am realizat ca este aproape imposibil să mai fie ridicat pentru că nu se putea băga nici un deget sub el ca să fie un punct de sprijin de unde să fie apucat. A trebuit tras ( era ambalat în carton și folie ) până la marginea platformei și a fost reașezat cu șipci sub blat pentru ca cei care îl descarcă să poată să îl apuce de undeva.

cere pret mobila mobel amadeus

Piciorul, elementul de design principal la acest model de masă era îmbrăcat în lemn, cu grosime de 1 cm și a necesitat 3 oameni, timp de o săptămână să reușească să monteze toate elementele perfect.

Timpul a demonstrat că acest model de masa este foarte apreciat însă s-au cerut blaturi mici, pentru locuințe de bloc sau case unde 6-8 locuri la masă sunt suficiente. Au apărut mai întâi sporadic, dar pe urmă tot mai des cereri pentru picioare din lemn, la aceste blaturi mici. Anul acesta, de câteva luni, putem oferi și această soluție pentru blaturi cu dimensiunea cuprinsă între 180×90 și 240×100 cm. Chiar dacă încă nu am inclus în catalogul de mobilă imagini cu aceste mese, din discuțiile cu cei care solicita oferte de pret am menționat și posibilitatea de a echipa masa cu picioare din lemn și am onorat deja mai multe cereri.

Modelul de masa Kraken 200x100x78 cm cu picioare din lemn

Am prezentat pe larg modelul constructiv Kraken Full Oak, cu picior din lemn în acest articol.

O altă solicitare atipică a fost pentru o masă Kraken cu picior metalic clasic, însă cu înălțime de bar, adică 110 cm la nivelul blatului. Această masă este echipată cu scaune de bar și se găsește în sediul unei companii cu prestigiu din București. Am apreciat grija pentru confortul angajaților și orientarea către un produs autentic românesc, cu blat din lemn masiv de stejar.

Modelul de masa Kraken 260x90x110 cm 

Ne bucurăm fantastic când beneficiarii noștri ne trimit imagini cu mesele amplasate în aranjamentul final. Încrederea lor ne onorează și ne obligă. Bucuria mea personală este cu atât mai mare cu cât știu că au ales un produs românesc și justifică dorința mea, de acum 5 ani, de a pune aceste modele de mese și scaune, pe care în proporție de 99% le exportăm, la dispoziția românilor, pe bază de comenzi individuale. Nu distribuim nici o piesă din producție și nici nu prezentăm aceste produse într-un showroom. Pentru modelul de masa dorit sau scaun puteți obține informații de dimensiuni și finisaj din Catalogul de Mobila – Mobel Amadeus.

Cu drag, de bucuria celor ce ne acordă încrederea lor.

modelul de masa Kraken
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.