Noah – ceasuri din lemn Made in Romania

NOAH

Made in Romania – Ce bine sună !!!

Noah –  Made in Romania. Voi promova gratuit, oricând, pe oricine din România care inovează, muncește și arată că vrea să iasă din tipare. Made in Romania este un slogan care trebuie prezentat cu mândrie și trebuie să ne bucurăm de fiecare dată când îl găsim inscripționat pe ceva. Acel ceva înseamnă locuri de muncă, bani veniți în țară și o scânteie în plus pentru luminița din negura în care ne zbatem.

NOAH

 

Noah

Este denumirea sub care Ruben Perju și Iosif Harasemiuc produc la comanda ceasuri din lemn personalizate si le vând cu succes în Dubai, America si în Marea Britanie. Nu scrie în articolul pe care l-am citit despre ei dacă și în România, de aceea le-am scris un mesaj. Încă aștept un răspuns … Au doar 26 de ani, dacă nu au mai aniversat ceva între timp și au investit 30.000 de EUR în scule de prelucrare a lemnului.

Începuturile cu sculă de 1000 de USD, CNC Hobby, luat din SUA tare îmi seamănă cu CNC Routerul X-Carve pe care l-am prezentat anterior – – ceea ce mă face să cred că doar voință trebuie pentru cei care vor cu adevărat să performeze. Încă un element comun cu ei este de acum mulți ani, când la 26 de ani aveam și eu prima firmă și toți cei din jurul meu erau reticenți la demersurile mele în ale antreprenoriatului. Nu m-am îmbogățit, nici pe departe, dar nici n-am dat kix și am învățat multe, în primul rând să am încredere în mine.

Azi, totul pare a fi mai simplu și societatea dă credit tinerilor să inoveze fără a le frânge aripile la vreme de începuturi.

Noah – e pe Facebook

Dacă vor binevoi să răspundă atunci sunt șanse mari să comand un ceas pentru mine personal, din stejar, cu cadran negru si curea de piele. Sper să le mergă de la bine la mai bine și să crească acest business suficient de mult încât să nu fie nevoiți să vândă afacerea. Îi găsiți pe pagina de Facebook – Ceasuri din lemn

Am mai scris despre caștile fabricate din lemn de catre o firma din Baia Mare și știu că le merge super, au clienți foarte mulți din Japonia și am mai văzut despre ei informații prin TV și media.

Nu vă costă prea mult să încercați să le călcați pe urme sunt deja exemple concrete că se poate reuși, că trebuie să riști să dai greș încercând mai bine decât să-ți pară rău despre visele irosite și să te îndrebi cum ar fi fost dacă?

NOAH

NOAH

NOAH

NOAH

NOAH

NOAH

Puneți mâna pe treabă, urmați-vă visele, SE POATE !

NOAH
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Bravo, din toata inima!

  Sunt pasionat de ceasuri si de tehnologii noi (sau de imbinarea unor tehnologii complet diferite, cum se intampla in cazul de fata). Ma bucur foarte mult sa vad astfel de lucruri realizate in Romania.

  O sugestie pentru fabricanti (ii apartine de fapt sotiei, eu nu fac decat s-o astern in comentariu): o curea bratara, formata din 2 segmente in forma de semicerc astfel incat sa cuprinda mana… eventual cu cate un arc la fiecare articulatie astfel incat bratara sa nu se desfaca de pe mana.

  Multumim Calin pentru ca ne faci cunostinta cu astfel de oameni si realizarile lor.
  Costin

 2. Foarte reusite ceasurile.

 3. #3 Comentariu nou

  Ca sa mergi inainte si sa reusesti nu trebuie decat sa ai curaj ,cu conditia sa nu te omoare o clipa de ezitare.
  Sunt de admirat toti cei ce au asemenea initiative .

 4. #5 Comentariu nou

  Buna ziua.As dori sa stiu,unde pot gasi lista de preturi si unde se pot comanda aceste ceasuri.Va multumesc.

 5. #7 Comentariu nou

  cat ar costa un ceas

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.