Nonculori – alb și negru pentru designul interior

nonculori

Dacă vorbim de nonculori ne referim în mod cert la alb și negru, dar și la tonurile de gri care provin din amestecul lor. În materie de îmbrăcăminte, când avem un eveniment la care nu știm cu ce să ne îmbrăcăm, dacă alegem alb și negru, rar dăm greș. Little black dress e una dintre piesele iconice care nu trebuie să lipsească din garderoba unei doamne, iar cămașa albă din cea a unui domn. Probabil că amenajarea unui spațiu din casă folosind nonculori provoacă spaimă ori reticență în rândurile dvs.

nonculori

E clar că un astfel de aranjament nu se potrivește unui cuplu cu copii sau cu animale. Dar asta nu înseamnă că trendurile în design de interior, la fel ca în modă, nu pot fi adaptate la stilul de viață al fiecăruia. Tocmai micile accente personale sunt cele care fac diferența.

nonculori

S-ar putea să-ți placă: Masa din stejar model Kraken … și pe alb … și pe negru

Imaginează-te într-un astfel de decor! Ce stare crezi că ți-ar induce? Lasă la o parte gândurile despre ce ar spune ceilalți, ești doar tu în casa ta…

nonculori

Alb și negru emană eleganță, dar dacă credeți că v-ați simți stingheri puteși adăuga puțină culoare, știți că în materie de design ultraviolet este culoarea anului 2018 ?

Am încercat din start să nu caut să vă ofer imagini cu camere de baie sau camere de copii alb și negru. Adresate astfel, induc o stare de rece, pe când un living sau o bucătărie dau senzația de altceva. E clar că ne putem juca cu lumina soarelui sau ne putem ajuta de ramurile unui copac din fața ferestrei pentru a ”încălzi” vizual atmosfera.

Poate sunteți tentați să folosiți cuvântul minimalism când vedeți imaginile, însă să știți că acel stil folosește culori mai calde și rareori atâtea accesorii într-o încăpere.

nonculori

nonculori (2)

nonculori (2)

nonculori (2)

Cum vi se par? Ați văzut măsuțele de cafea din lemn de cer finisate cu vopsea de acoperire?

nonculori
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.