Trend alert feminin: movul lavandă

design interior mov

Știm cu toții cat sunt de celebre câmpurile inundate de movul lavandă din Provence, Franța. Mulți dintre noi am văzut plantele doar in imagini, iar unii, foarte norocoși s-au plimbat într-o zi torida de iunie printre aceste rânduri parfumate.

De-a lungul timpului, parfumierii au creat sute de esențe cu note de lavanda, cei mai mari gastronomi au folosit lavanda pentru fel de fel de tarte, iar designerii de interior nu se lasă mai prejos si dedica aceasta vara unei superbe culori: movul lavandă.

Daca esti indragostit de lavanda, bucura-te zilnic de ea, sau cel putin de culoarea ei in decorul casei tale. Fie ca alegi piese imprimate cu flori de lavanda, fie ca te rezumi la obiecte in culoarea acestor flori, merita sa incerci o schimbare exploatand din plin aceasta culoarea feminina.

design interior vintage - movul lavandă
amenjari interioare in tonuri movul lavandă
design interior in tonuri de mov lavanda
design interior movul lavandă
mov pentru living room
tonuri de culoare mov
movul lavandă

În opinia mea movul lavandă este cel mai pretabil ca ton de culoare ca punct de interes, nu ca fundal. Trebuie aplicat cu grijă pe piese importante, cum a făcut și Simona la Cerdacul cu lavandă. Acolo florile din rândurile parfumate sunt punctul principal de atracție, iar piesele colorate cu movul lavandă sunt discret răspândite pe toată proprietatea.

Mobilierul poate primi o altfel de culoare, dacă marchează un spațiu aparte. N-aș face pereți sau garduri cu această culoare, ci doar piese singulare. Este o culoare tare, care impresionează, și care are nevoie de cumpătare.

Mobel Amadeus - Sigla noua 2021
design interior mov
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Nu arata rau, insa nu stiu daca m-as putea obisnui cu asa culoare. Eu prefer maro, negru, alb 😛

  2. #2 Comentariu nou

    Este un site ce-ți recuperează inspirația dacă ai pierduto pe moment

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.