Open-Closed semn funcțional – bun de cadou

open-closed

Azi mi-am propus să scriu despre chestii care le-am remarcat și îmi plac, cum este acest semn de open-closed din lemn, un obiect haios, cu multiple întrebuințări.

Se poate monta pe o ușă de toaletă și oamenii vor zâmbi când vor înțelege la ce e bun și cum funcționează. Se poate pune în ușa unui magazin sau a unei cafenele.

Ideea e că ar fi fain să căutăm să ne surprindem unul pe altul, atât în cadru privat cât și în societatea civilă cu chestii istețe, mai mult decât funcționale. Să pui un semn open-closed construit într-o astfel de manieră spune că te interesează ceva mai mult partea de frumos și ai cei doi neuroni mai agitați decât a unei majorități covârșitoare.

Sunt tutoriale pe Youtube cum să-l faci, bănuiesc că cei interesați pot să facă un proiect personal de DIY și să aleagă bucuria de a-l decupa folosind un CNC, sau se poate cumpăra de pe Amazon cu 25 de EUR, ceea ce este insignifiant.

Open-Closed sign

semn open-closed
Open-Closed semn funcțional - bun de cadou 12

Nu toți avem timp să meșterim, pentru mine ar fi o ocupație spre care tind să mă îndrept cu precădere la pensie.

Chiar și termenul de pensie este bun pentru acest semn open-closed, în sensul în care nu mă văd trecând într-o etapă închisă a vieții, în care să devin letargic. Aș spune mai degrabă că nu va exista pensie, decât marcată de momentul când voi cere statului să-și îndeplinească obligația la care am contribuit fără tragere de inimă 45 de ani.

Am scris odată ceva în sensul ăsta – Impozite și taxe datorate statului – ce poți face? … ba nu, de două ori : Dacă crezi că statul a uitat de tine, nu plăti impozitele …

1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.