Scaun de birou din stejar – model Catedral

scaun de birou Catedral scaun de birou Catedral

Nu pot încă să precizez diferența dintre un fotoliu și un scaun de birou, ambele modele fabricate sunt dotate cu rotile și brațe. Poate denumirea de scaun directorial se potrivește mai bine, însă experiența mi-a arătat că nu doar directorii stau pe astfel de scaune. Cred că definitoriu pentru aceste tipuri de scaune este confortul la utilizare. Tapițeria de piele este o alegere de clasă pentru astfel de produse, iar funcționalitatea rotilelor se măsoară în finețea rulajului pe suprafețele de pardoseală de birou, mochetă sau parchet.

scaun de birou Catedral
scaun de birou Catedral

Modelul Birmingham Office este singurul scaun de birou fabricat pâna acum și costurile sunt destul de ridicate având în vedere că rotilele provin din Anglia. Am considerat că pentru modelul Catedral diferența de preț câștigată din diferența feroneriei poate fi mutată în elementele de lemn suplimentare care conferă o alură mai distinsă și cred, deși e doar o opinie personală, că acest tip de scaun de birou, modelul Catedral, va fi bine primit de clienții din România. În acest moment se fabrică modelul Catedral în serie pentru Irlanda și Olanda și feedback-urile sunt favorabile.

Cele două tipuri de scaun de birou pot echipa cu succes aranjamente elegante care includ biblioteca Roma sau biroul din stejar masiv de 177×80.

Există posibilitatea de a alege finisajele pentru lemn și pielea. Oricât m-am străduit, cred că nu reiese din imagini că pentru modelul Catedral de scaun de birou, pielea este de nuanță verde, însă una foarte închisă. Sunt foarte la început cu prelucrarea imaginilor în Photoshop și am încercat să scot scaunul din fundalul de colț de birou unde l-am fotografiat. Sunt foarte conștient că imaginea face tot, mai ales în spațiu online însă specialitatea noastră ca producători nu include și prelucrarea imaginilor. Sper să fi ieșit destul de bine, intenționez să public curând catalogul online nou, pe care vor fi prezentate produsele fabricate la Baia Mare și Satu Mare, într-o lumină favorabilă, pe deplin meritată de calitatea lor.

scaun de birou
detaliu scaun de birou Catedral
scaun de birou
scaun de birou – detaliu spate Catedral

Cu drag, de modă veche.

scaun de birou
2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.