Pub-ul irlandez: veselie, lemn masiv si Guiness

Astazi voi continua cu un articol din seria „Frumusetile Irlandei”, dar de aceasta data ma voi indrepta spre renumitele pub-uri irlandeze. Se stie ca irlandezilor, dintre toate traditiile, cele mai apropiate le sunt muzica si dansul, probabil din acest motiv in Irlanda exista peste 100.000 de pub-uri.

Si pentru ca vorbim de pub-ul irlandez, acesta nu este un simplu bar in care bei un pahar cu prietenii. Este inima vietii  culturale si sociale in Irlanda. In timp ce savureaza un pahar de Guiness, bautura lor deja traditionala, irlandezii se intalnesc in aceste localuri pentru a schimba impresii despre politica, comunitate, viata in general, dar si pentru a canta, a dansa si a asculta muzica de calitate.

Designul pub-urilor este unul de multe ori masculin, amenajat cu mult lemn masiv si piele. Amprenta de culoare o ofera tablourile colorate cu fel de fel de figurine mai mult sau mai putin comice.

Pub-urile in Irlanda sunt pentru oameni veseli, pentru poeti, pentru firi boeme si incantatoare. Sunt pentru toti cei care isi doresc sa poposeasca intr-o atmosfera primitoare, cu muzica fascinanta si un design imbietor.

 

local irlandez1

irish pub large

irish pub

pub irlandez

pub irlandez 1

guinness

7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    cit costa? de unde se pot procura?