Quercus – jucarii si produse din lemn românești

Quercus paleta de produse recreative pentru oameni mari

Quercus e ușor de asimilat pentru cei care au citit mai mult de o pagină de text despre stejar. Denumirea latină a speciei de lemn masiv autohton care domină producția de produse din lemn i se potrivește ca o mănușă lui Nicolae Rosioru și liniei de piese pe care le meșterește la Râmnicu Vâlcea.

Quercus
paleta de produse recreative pentru oameni mari

Sigur că ați mai citit despre el anterior, este unul dintre meșterii pe care îi recomandăm cu drag și totală încredere. Portofoliul său cuprinde atât piese mici cât și lucrări de tâmplărie mari. Paturile de lemn supraetajate sunt deja gazda confortului în câteva case din România, jucăriile lui încântă copiii mai multor familii, inclusiv pe ai mei, iar turnurile instabile, cu denumirea de Jenga sunt deliciul întâlnirilor dintre cei mari, după ce partea culinară s-a sfârșit.

Nicolae a făcut pași mari și deciși pentru a transforma bricolajul care-l pasionează într-o afacere autentică. Atelierul său s-a mărit, a crescut numărul comenzilor și a demarat proceduri de accesare de fonduri europene. Este la început, desigur, însă încrederea căpătată după aprecierile celor care s-au bucurat de serviciile sale îl propulsează înainte. Este aplecat cu migală asupra calității și preferă să nu contorizeze timpul petrecut pentru a se apropia de perfecțiune, cu speranța că efortul va fi remarcat și apreciat, contribuind la renumele pe care îl construiește solid.

Am bucuria de a deține o parte dintre prototipurile pieselor care azi sunt baza portofoliului său. Atunci nu erau Quercus, erau doar Nicolae Roșioru, însă azi, sub numele Quercus a rafinat pașii șovăitori de la început. Jocul X și 0 și Turnul Instabil – Jenga au variante prezentate anterior în imagini mai puțin profesioniste. Colaborarea recenta cu un fotograf care știe să pună în valoare fibra lemnului arată complet adevărata față a acestor bijuterii din lemn, care vor trece testul timpului cu brio. Am convingerea că peste ani, când cineva se va întreba ce vechime au, să poată primi răspunsul – decenii.

Accesați pagina lui de Facebook, Quercus – Creative Art este locul unde trebuie să ajungeți.

Quercus – Joc X și 0

Quercus – Placa pentru Kinetoterapie

Quercus – Jenga – Turnul instabil

Cu drag, de lucruri frumoase și o meserie ce renaște !

Quercus
16 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.