Reconditionam scaune sau cumparam altele noi?

reconditionam

Ieri mi-am petrecut după masa cu mama prin magazine căutând scaune, până i-am zis că ma gândesc să le reconditionam pe cele pe care le are. N-a prea fost de acord, invocându-mi o serie de motive pentru care nu se poate asta, deși era dezamăgită de raportul calitate preț la cele pe care le-am văzut, iar cele care i-ar fi plăcut, depășeau cu mult bugetul pe care ar fi vrut să îl aloce. La asta se adaugă și reticența soțului față de astfel de schimbări, plus gândul că scaunele au venit cu mobila și o schimbare a lor ar distruge armonia vizuală a sufrageriei.

reconditionam

O bună parte dintre noi avem părinți sau parteneri pe care îi scoți cu greu din ale lor. Legat de calitatea scaunelor, ai mei le au de peste 20 de ani și încă nu cazi de pe ele. Dar tapițeria s-a deteriorat, iar mama nu vrea să le mai vadă.

S-ar putea să-ți placă și Reconditionarea mobilei

Am mai scris noi articole în care prezentam cum arată obiectele mai vechi dacă le reconditionam, dar câți dintre dvs chiar ați făcut sau ați face acest lucru? Știu că are Călin acasă un fotoliu recondiționat, și știu că arată superb. Dar a reușit să-l facă cu greu pentru că nu mai găsești meseriași, iar uneori, costurile depășesc o posibilă nouă achiziție. Dvs cunoașteți meseriași în zona în care locuiți?

Am găsit-o pe youtube pe fata asta și m-am minunat. Proiectele Do it yourself! sunt foarte tari și au din ce în ce mai multă căutare. Clipul și descrierea chiar par la îndemâna tuturor. Ne apucăm de treabă?

Partea cea mai dificilă mi se pare aceea de a demonta șezutul, pe scaunul din clip nu părea prins în cadrul de lemn. Cele necesare pentru proiect le găsim ușor în magazine, doar îndemânarea ne mai e necesară.

Deci, cum facem?

reconditionam

reconditionam

reconditionam

reconditionam

reconditionam

reconditionam
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.