Scaun de bar Dijon – model 2024 – ultimul prototip

scaun de bar Dijon

Ultimul prototip este cel de scaun de bar Dijon, fabricat acum, în ianuarie 2024, pentru amenajarea unei case ce se restaurează în zona Brașovului. Acolo vor fi mai multe scaune Dijon clasice, antichizate și a fost nevoie de încă 4 bucăți, model similar, pentru o zonă cu blat la 100 de cm. Așadar aceste scaune de bar au șezutul la 70 cm. Diferența dintre șezutul scaunului și blatul mesei este recomandabil să fie la cca 30 cm ori puțin peste, nu mai mult de 35 cm.

ambele scaune Dijon

Din păcate pentru cei care ne citesc de acum înainte trebuie să anunț că ultimul prototip se referă la un scaun de bar Dijon, ca finalul unui șir, nu ca noutate, cu referire că ar fi cel mai recent. Este în același timp și cel mai recent și ultimul ce se va face în această secție, de scaune, care va ajunge închisă.

Am prezentat anterior scaunul Dijon în nenumărate articole:

Am un sentiment de neputință, gândindu-mă la inechitatea statului față de privat. Și-au asigurat voturile pe toamnă de la cei mituiți cu pensii și salarii în administrație, iar noi, ceilalți, scârbiți, nu ne vom mai prezenta la vot. Apoi, după un 2024 jenant de fals ținut pe linia de plutire, va urma scufundarea mediului privat, în 2025.

Scaun de bar Dijon

Mi-a plăcut acest scaun de bar Dijon, are linii frumoase, e comod, este solid și bine închegat. Va rezista decenii, mult timp după ce fabrica în care a fost produs va fi moloz. România reacționează cu întârziere, când în Vestul Europei e cam rău, aici încă nu e așa rău. Când la ei va începe să nu mai fie așa rău, aici va fi jale …

Nu-s trist, doar mâhnit. Aș scrie cât de bun e și că-l mai puteți comanda, odată realizat, dar nu e cazul. Nu azi. Nu mai în 2024 …

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Scaun de bar Dijon - model 2024 - ultimul prototip 17
scaun de bar Dijon
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Buna seara,

    Despre ce fabrica este vorba în articolul Dumneavoastră ?

    Cu stima,

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.