Scaun tapitat Tabak în amenajare interioara de restaurant din Bucuresti

restaurant scaun tapitat Tabak

Eu prefer modelul de scaun Roxy în locul modelului de scaun tapitat Tabak doar din rațiuni care privesc dimensiunile. La peste 190 cm ai mei ( măsurați recent) confortul este dat întotdeauna de dimensiunile generoase.

Alte diferențe majore nu apar la aceste modele de scaune și am convingerea că mostra de scaun achiziționată de proprietarii acestui restaurant din București nu va rămâne neutilizată. Au dorit acest model de scaun, dar au comandat prima dată varianta Roxy, în exact aceleași culori pentru lemn și tapițerie. Au ales ulterior varianta de scaun tapitat Tabak care permite o așezare mai eficientă a locurilor la masă, cu doar 5 cm câștigați din lățimea șezutului. Semi-brațele laterale sunt perfecte pentru a petrece o mare parte dintr-o seară cu evenimente festive așezați și oferă suport lateral care este apreciat doar după scurgerea a câteva ore. Tapițeria este confortabilă, rigiditatea buretelui potrivită pentru a permite stofei trecute prin butoni de tip Chesterfield să se așeze pe planul spătarului.

Este un scaun elegant, chiar dacă cei îndrăzneți au îngăduit imaginației să zburde și am fabricat și modele tapițate cu stofe de curcubeu. Din galeria de imagini de mai jos sper să remarcați versatilitatea modelului și fericita potrivire cu stofe foarte variate. Acest model de scaun poate fi echipat cu ținte decorative și inel pe spatele spătarului … sau nu. Fiecare element contribuie la creșterea sau scăderea efortului financiar la achiziționare în aceeași măsură cu care crește impactul estetic final. Inelul are utilizare practică reală, poate fi folosit pentru așezarea oricărui ocupant atunci când se îndepărtează scaunul de masă. Formele bombate ale tapițeriei și palmele domnilor galanți poate că nu sunt cele mai fericite combinații așa că vă recomand vigilență atunci când ajungeți într-un local și vă manifestați buna creștere și galanteria. Dacă ochiți un astfel de inel, trageți elegant de el, scaunul este echilibrat și va răspunde instantaneu la gestul dvs.

Imagini cu mostra de scaun tapițat Tabak, pentru confirmare inainte de expediere

Scaunele cu brațe clasice, extinse până la partea din față a șezutului pot ridica probleme pentru rochiile prea voluptoase, însă acest tip de scaun este perfect pentru etalarea investiției în imaginea personală. Așa că, indiferent de spațiul pe care urmează să-l deservească, modelul de scaun tapitat Tabak este o opțiune greu de evitat. Nu uitați de varianta Roxy, pentru cei care prețuiesc dimensiunile extra-generoase.

Sper să nu omiteți butonul verde Catalog de mobila care vă duce la Catalogul de mobila, unde găsiți aceste modele cu dimensiuni si variante de tapițerii. Nu publicăm prețuri pentru că este un detaliu final care se obține după exprimarea mai multor opțiuni. Capacitatea noastră de a oferi soluții la comenzile din România este condiționată întotdeauna de fluxul de producție pentru export. M-a bucurat apelul unui client care după ce a gasit în Anglia aceste scaune tapițate s-a pus să caute online și a ajuns la noi, fiind convins că produsul este fabricat prin estul Europei.

Poate fi produs atât din lemn de fag cât și din stejar. Recomand alegerea fagului, care reduce costurile semnificativ, pentru culori închise ale finisajului picioarelor, iar stejarul pentru culori care evidențiază fibra și adaugă lemnul ca și contributor la estetica generală.

Variante de culoare pentru scaun tapitat Tabak

 scaun tapitat Tabak  scaun tapitat Tabak  scaun tapitat Tabak  scaun tapitat Tabak

Cu drag, de confort și bun gust.

Update Septembrie 2016 :

Am primit imaginile finale cu amenajarea și poate cei care sunteți din București veți recunoaște locația, a fost deschisă de curând.

scaun tapitat Tabak
26 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.