Scaunul Majestic – vă invităm să luați loc!

scaunul Majestic

Scaunul Majestic e unul din preferatele noastre din catalogul de mobilă de pe mobelamadeus.ro. Este fabricat integral din stejar, iar dvs vă aflați pe blogul dedicat stejarului masiv, deduceți probabil că nu putem fi prea obiectivi când vine vorba de obiectele lucrate din el. Este unul din cele mai vechi scaune fabricate de către noi, și am ales să îl facem în culori vii, tocmai pentru că găsim o veselie în lemnul de stejar care e complimentată frumos de culorile vii ale tapițeriei, fie că e din stofă sau din piele.

scaunul Majestic

Scaunul Majestic poate fi un scaun de stat la birou. Fiind de un design avangardist și cu dimensiuni generoase, îl vedem așezat și în jurul mesei la o petrecere ori o întâlnire cu familia sau cu prietenii. Sau fiindcă vine sezonul cadourilor, îl vedem și în jurul bradului de Crăciun, cu o fundă mare roșie dacă e cadou, ori să vă fie de ajutor în timp ce deschideți cadourile!

Vedeți modelul de scaun în catalogul online!

scaunul Majestic

Nouă ne plac scaunele cu brațe și spătar generos, ne amintesc de vechiile fotolii de inspirație olandeză și vă putem spune că fiecare bucată lucrată în atelierul nostru este pe rând verificată de comitetul de control al calității și comodității. 🙂 Ne așezăm cu câte un pahar de tărie fină în mână, să verificăm cât de bine se relaxează brațul nostru sau cum putem folosi capătul brațului scaunului ca să ne odihnim paharul.  Îl vedem bine lângă masa Leeds sau orice masă din clasa rustic industial. Sau vă poate folosi într-un hol mare, când ajungeți acasă după o zi grea. Două minute de relaxare, înainte de a vă apuca de cele casnice…

Nu v-am zis despre finețea cadrului de lemn, lăcuit special să rămână aproape de culoarea sa naturală. Mirosul și atingerea dau cel mai bine măsura măestriei finisajelor acestui scaun. Dacă-l comandați până în 1 decembrie, aveți trasportul cadou! Să fie cu noroc!

Când l-am prezentat prima dată, era scaunul fără nume.

Cu drag de cele bune!

scaunul Majestic

scaunul Majestic

scaunul Majestic

scaunul Majestic
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.