Piese de mobila din lemn masiv, finisate, pe stoc, în segmentul mobila orfana

mobila orfana

Sub denumirea de mobila orfana sau mobilier orfan am mai publicat sporadic articole în care am prezentat piese de mobilier unicate, finisate, care din diverse motive au rămas pe stoc.

Vând mobilier din lemn masiv … orfan

Update 2018, Octombrie – Avem o masă mare, model Timor, fixă, 310×100 cu prețul redus cu 25% disponibilă pe stoc.

Sunt calitativ impecabile, doar modificările comenzilor primite din partea partenerilor externi au făcut ca după finisaj să intervină solicitări de schimbare a acestuia față de comanda inițială. În acest caz nu putem substitui unele finisaje cu altele complet antagonice. Fie procesul de aplicare a unui finisaj implică procedee care nu pot fi îndepărtate pentru aplicarea unuia nou, fie culorile închise sau de acoperire trebuie schimbate cu altele mai deschise, cu nuanțe foarte apropiate de lemnul natur.

mobila orfana

În aceste cazuri fabricăm alte piese de mobilier și aplicăm finisajul solicitat iar piesa gata finisată ajunge în categoria de mobila orfană. În general, comenzile ulterioare conțin piese care pot fi pe stoc, din cele înlocuite anterior, însă uneori aceasta nu se întâmplă. În acest caz, punem la dispoziție pentru cumpărătorii de ocazie, individuali, mobilier compus din piese care fac parte din gama corpuri sau mese, la prețuri ceva mai scăzute decât prețul normal de listă, tocmai din cauză că finisajul nu se poate înlocui. Experiența ne-a arătat că fiecare mobilă orfană ajunge să-și găsească într-un final un cămin și cu siguranță cineva, undeva, cauta exact acel model și culoare pentru amenajarea interioară a locuinței sale.

Acceptam astfel de modificări pentru clienții externi cu volume mari de comenzi chiar dacă nu ne declarăm fericiți când astfel de situații apar. Procentul modificărilor raportate la comanda globala este inexistent de regulă sau redus, ca număr, fiind cazuri singulare, excepționale.

Ca urmare, trebuie doar să anunțăm, așa cum facem acum, care piese de mobilier sunt disponibile. Chiar daca apare praf pe mobilier sau este incomplet echipat cu feronerie, toate aceste piese de mobila vor intra din nou la finisaj și vor fi livrate în stare impecabilă. Timpul de reacție e diferit, și nu odată s-a întâmplat ca o solicitare sa apară la distanță de 6 sau 12 luni de la publicarea articolului.

Colecția de corpuri – mobila orfana – Aprilie 2016

Corpuri Bold – 200x200x45 cm, finisate alb mat – 2 seturi

mobila orfana

mobila orfana

mobila orfana

mobila orfana

Dresor cu 3 sertare si 3 usi culisante 200x92x55 și stand TV cu usi culisante 150x50x55 – finisate French Antik

mobila orfana

mobila orfana

mobila orfana

mobila orfana

Corpuri mici de hol sau living – Stand de sticle cu sertar și suport de reviste – culoare English Antik

mobila orfana

Corp de hol cu sertare si usa cu sticla – 92x100x47 – culoare French Antik

mobila orfana

mobila orfana

mobila orfana

Dresor – corp inferior Bole – 200x90x45 – nefinisat

mobila orfana

mobila orfana

mobila orfana

Pentru detalii va rog sa-mi scrieti pe adresa de email – calin@stejarmasiv.ro

mobila orfana
15 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Banuiesc ca au si preturi „promotionale” 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.