Set de masa si scaune pentru terasa – în culori contrastante

set de masa si scaune pentru terasa Britain + Dijon

A trecut ceva vreme de când am livrat acest set de masa si scaune pentru terasa, unor apropiați, din Baia Mare. Din discuția primară am convenit cu ei ca masa Britain să fie finisată în două culori, Natural Oak și English Antik, extremele cele mai deschise și închise pe care le oferim din paletarul de culori. Nu includ mobila neagra sau alba aici, pentru că discuția despre acestea nu e acceptată de toată lumea ca fiind finisaj pentru lemn, sau chiar aparținând culorilor.

set de masa si scaune pentru terasa

Natural Oak este blatul mesei și scoate extrem de bine în evidență fibra lemnului de stejar masiv. Structura de susținerea blatului, pentru această masă Britain este finisată în English Antik, o culoare clasică, un brun ca blana de urs, fără tente roșiatice. English Antik față de French Antik diferă strict prin tenta ruginie, roșiatică care în French predomină. Sunt nuanțe clasice, frecvent întâlnite în mobilă, aveți repere foarte multe pentru a le înțelege.

set de masa si scaune pentru terasa

set de masa si scaune pentru terasa

cere pret mobila mobel amadeus

set de masa si scaune pentru terasa

Surprinzător, beneficiarii au acceptat să finiseze și scaunele în cele două culori, astfel încât pentru acest set de masa si scaune pentru terasă, compus din masa Britain cu dimensiunile de 240×100 si înălțime de 78 cm avem 5 scaune Natural oak și 5 finisate cu English Antik. Inclusiv pernele detașabile de pe scaunele model Dijon sunt în două culori, iar prinderea cu velcro permite schimbarea lor oricum. Imaginile au fost făcute într-o primăvară, deci este explicabilă dezordinea de pe terasă, unde s-au păstrat peste iarnă mai multe obiecte de prin curte.

set de masa si scaune pentru terasa

În condițiile utilizării pe o terasă acoperită, ferite de acțiunea directă a intemperiilor, finisajele noastre de interior, realizate cu strat final din lac poliuretanic rezistă foarte bine, având confirmarea mai multor ani scurși de la livrarea primelor piese pentru set de masa si scaune pentru terasa. Sunt nevoit să repet această frază pentru Google, ca să indexeze ” set de masa si scaune pentru terasa ” însă m-aș bucura dacă ați trece peste acest artificiu de exprimare, până reușesc baieții de la taste de dea drumul la inteligența artificială.

set de masa si scaune pentru terasa

Cuptorul si plita sunt foarte bine realizate, iar piatra care le acoperă este tuf vulcanic, așa cum am eu pe blatul din bucatarie. Puteți citi detalii în articolul – Blat din piatra pentru bucătărie – soluția optimă

Detalii constructive și culorile disponibile pentru cele două tipuri de mobilier folosit în această amenajare găsiti direct în catalogul online Mobel Amadeus.

Testimoniale de la clienții Mobel Amadeus.

Pentru exemple de masa si scaune de bucatarie am scris articolul – Masa si scaune vs masa cu scaune | Gradina si Bucatarie

Să vină primăvara și soarele și căldura, că asta numai iarnă n-a fost!

set de masa si scaune pentru terasa
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.