SMA 2024 – DipPanels participă cu 2 proiecte

SMA 2024 DipPanels Alex Puchianu

Ultima dată când am vorbit cu Alex Puchianu se pregătea pentru prezentarea de la SMA 2024 unde are alocate 60 de minute ca să vorbească despre tendințele de design europene, care sunt așteptate peste ocean.

Invitatie Prezentare SMA 2024

Se pare că există interes și Alex este vocea ce va duce colegilor de breaslă americani idei și forme pe care le vede zi de zi pe vechiul continent că prind formă prin proiectele pe care le desfășoară.

Au trecut câțiva ani de când vă arăt că Dippanels.ro este și ”Stairs by Alex Puchianu” iar prezențele la competițiile de design de peste Atlantic au devenit mandatorii și apreciate, an de an. Înainte am scris în Stairs by Alex Puchianu la StairCraft Awards 2021 și Dippanels – People Choice Award SMA 2023 despre două reușite. La fiecare dintre ele Alex reprezintă România, chiar dacă nu are tricou tricolor. Când merge la microfon să vorbească colegilor aceștia știu cine este și din ce țară a luat avionul până acolo. Nu e un sportiv sau vedetă de cinema, este un reprezentant al mediului de afaceri și singurul membru SMA român, din cei 3 europeni, care duce fabricarea scărilor la nivel profesionist, cu atestări și aprecieri internaționale. Cred că ștanța de producător aplicată pe proiectele sale ridică real valoarea imobilelor pe care le-a echipat cu scări interioare unicat.

Anul acesta Alex și DipPanels sunt prezenți la SMA 2024 cu 2 proiecte, voturile s-au exprimat și se așteaptă acordarea premiilor. Toate proiectele se pot răsfoi aici, competiția este foarte puternică.

Entry 14 – SMA 2024

Scara este prezentata în detaliu în Portofoliu DipPanels – Practic și Exclusivist

Scara interioară modernă din lemn masiv de stejar care emană rafinament și funcționalitate. Cu un design simplu și elegant, balustrada din sticlă adaugă o notă contemporană, creând o atmosferă deschisă și luminată în spațiul interior.

practic si exclusivist SMA 2024 - DipPanels
SMA 2024 - DipPanels participă cu 2 proiecte 20

Cu un design simplu și elegant, integrează cu ingeniozitate un sistem de sertare pentru depozitare eficientă și oferă un spațiu de ședere practic și elegant, balustrada din sticlă adaugă o notă contemporană, creând o atmosferă deschisă și luminată în spațiul interior.

Prezentarea acestui proiect este succintă, pe câteva subpuncte, fără indicii despre producător sau țara de origine.

Entry 26 – Spiral

Alegeți din portofoliu DipPanels suita de imagini – Spiral

Scara din lemn contemporană, realizată din lemn de stejar uleiat, emană un design modern și rafinat. Lemnul de stejar conferă nu doar o estetică naturală, ci și o durabilitate remarcabilă. Uleiul aplicat adaugă un finisaj elegant și evidențiază frumusețea texturii lemnului.

Spiral SMA 2024
SMA 2024 - DipPanels participă cu 2 proiecte 21

Forma și liniile curate ale scării se integrează perfect într-un context contemporan, oferind un aspect simplu și sofisticat. Fiecare detaliu este gândit pentru a aduce un echilibru între funcționalitate și eleganță, creând astfel o scară care nu doar îndeplinește rolul practic, ci și contribuie la atmosfera modernă și rafinată a spațiului în care este amplasată.

Cred că prin faptul că toate proiectele participă anonim, fără eticheta țării sau a numelui de producător, le face cu adevărat de apreciat atunci când primesc distincțiile. Anul Trecut Alex a fost People Choice la SMA 2023.

Revin aici cu rezultatele.

13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.