Suport pentru hartia igienica – din lemn, frumos, să placă la lume

suport de hartie igienica

N-am crezut că ajung să scriu despre un suport pentru hârtia igienica, dar se pare că azi subiectul m-a ales pe mine. Redus de la 522 la 283 lei, din lemn de bambus cu MDF … se prezintă pe net, acest obiect. Am scos din imagine majoritatea elementelor, lăsând doar imaginea și prețul. Este public, pe un site cu oferta disponibila tuturor.

model suport pentru hartia igienica

Drept urmare, am găsit că produsul este larg fabricat, manufacturat sau serie, cu imagini și idei din plin, doar loc să ai lângă tron să amplasezi edificiul. Sunt glume multe, chiar dacă trăim vremuri c****ioase, și trebuie hârtie multă și se pare că unii dețin stive, paleți, baxuri stivuite unui peste altul de la valul 1 și 2 de devalizare a magazinelor.

Cred că m-au ajuns vorbele de demult, afirmam către urechile celor care vroiau antreprenoriat că le doresc idei la fel de bune ca cea de a vinde întreaga hârtie igienică din România. N-ai treabă cu crizele, nu face nimeni reduceri sau renunțări la acest material indispensabil. Poate nu-ți mai schimbi mașina, nu mai mergi în concediu, nu restaurant sau renunți la frizer, dar nu poți să folosești mai puțină hârtie igienică. Nu poți, asta e …

Dacă s-ar cumpăra un suport pentru hartia igienica la valorile din imaginea de mai sus, nu mi-aș dori decât un parteneriat cu cel care vinde hartia din România.

Gata cu ironia, cred că prețurile nu mai au reper, cred că cumpărătorii nu se mai pot raporta la nimic și costurile ajung să nu mai reflecte un ciclu econimic sănătos. Astea sunt produse din Asia, cumpărate la costuri derizorii și revândute la adaosuri ce n-au treabă cu marjele comerciale decente. Micile ateliere pot oferi astfel de produse, însă problema este că nu ajung la potențialii clienți. Nu se încumetă să facă nimeni serii de așa ceva, și cumpărătorii le caută din obișnuință la raioanele unde nu se prezintă alte oferte decât a intermediarilor cu Asia.

Discuția ajunge în impas, deși la bază fiecare parte are dreptatea de partea sa. Dacă mâine m-aș pune să fac o entitate online unde să poată să-și vândă fiecare ceea ce produce, ar trebui fie să o susțin financiar o perioadă prea lungă – 2-3 ani, fie să ajung în scurt timp la practici de felul celor pe care le critic. La final, fie că vinzi suport de hârtie igienica, fie saloane sculptate de zeci de mii de euro, te mânâncă invidia oamenilor, neseriozitatea meșterilor, cheltuielile fixe.

Am intrat pe Ofertele din Sectorul Agricol ale MADR, le doresc succes, chiar mă voi uita ce se publica acolo. Estimez că sub un an se va dovedi ineficace, dar se va bifa o intenție bună de digitalizare și deschidere politică spre producători mici.

Suport pentru hârtia igienică

suport pentru hartia igienica
suport pentru hartia igienica – Amazon
suport de hartie igienica

Dușmanul binelui e prea binele, să știți de la mine asta. Așa că după ce m-am răcorit gândindu-mă la cum ar fi să fie altfel, vă las mai jos câteva imagini, pentru inspirație, celor ce vreți să faceți cadou ceva simpatic, pentru cei din jur. Un suport pentru hârtia igienică personalizat este o alegere mai mult decât potrivită.

În rest, după pandemia asta toate vor reveni aproape la normal, la fel ca înainte.

Almost Amish 75 USD
Almost Amish 75 USD
Instructables Scrap Wood Toilet Paper Holder
suport de hartie igienica
suport de hartie igienica
suport de hartie igienica

Rețineți că suportul de smartphone este indiscutabil parte integrantă, în 2020. Lumea cumpără, nu vă temeți, totul este să ajungeți în atenția ei.

Măcar alimentația de am reuși să nu o distrugem complet, să mai vadă și nepoții noștri o ceapă sau o roșie din grădină.

Trai bun s-aveți!

suport de hartie igienica
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.