Topul meselor fixe de pe mobelamadeus

topul meselor mobelamadeus

Acest articol cu topul meselor de pe mobelamadeus.ro este puțin din seria ”hai să ne lăudăm cu ce facem”! Cred că ne cunoașteți și știți că nu prea ne stă în caracter, dar vorba aia, dacă noi nu zicem sau credem bine despre noi, nu vor zice, nici nu vor crede ceilalți.

Bun, eu recuperez pe timpul serii ce pierd la articolele noi apărute aici de peste zi. Procedez la fel cu știrile, am un program de citit câteva minute dimineața la cafea și seara cu ceva timp înainte de somn. Perioada dinaintea somnului o folosesc pentru relaxare, detoxifiere mentală de gălăgia de peste zi. Vă recomand un astfel de exercițiu pentru un somn liniștitor și relaxant. Astă seară mi-a sărit în ochi, în homepage, butonul verde pe care scrie catalog mobilă și mi s-a făcut dor să-l răsfoiesc.

Testimoniale de la clienții Mobel Amadeus.

Răsfoindu-l, m-am oprit asupra secțiunii cu mesele fixe. Nu le cunosc nici eu pe toate, câteodată mi se pare că adaugă Călin produse noi și nu îmi spune nimic. Ok, noi facem mese din stejar masiv cu blat 100 % din lemn, cu picioare din lemn sau metalice. Păcatul meu e ochii mi s-au oprit tot spre cele care nu era făcute doar din lemn. Sper să nu mă urecheze Călin mâine. 🙂

Având gusturile mai puțin clasice, m-am gândit să vă fac topul meselor fixe din oferta noastră și să vă îndemn să îl faceți și pe al dumneavoastră, ca să știm ce le place cititorilor noștri, că pe beneficiari îi putem”contoriza”, după comenzile plasate la noi.

Locul III pe podium este ocupat de masa Hudson!

topul meselor mobelamadeus

O amenajare de excepție, din 2019 – Set de masa și scaune Hudson&Lawrence – tonuri de gri

Locul II pe podium este ocupat de masa Sigma!

topul meselor mobelamadeus

Amenajare de terasă semi-închisă – Masa din lemn masiv Sigma – revedere după 2 ani

Locul I și coronița merge către masa Oak Glass! Îi ador picioarele!

topul meselor mobelamadeus

Amenajare 2019 – Masa Oak Glass 220×100, finisaj Bassano Oak livrată la Bistrița

Probabil le-ați mai văzut dacă ați trecut mai des pe aici, dacă nu, ne bucurăm de cunoștință. Așteptăm acum topul dvs!

Cu drag de alegeri bune!

Am publicat un scurt sumar de imagini primite de la cei care au achiziționat mobila de la noi – Mese din stejar masiv sau cer livrate în 2018 și imagini de la beneficiari

New Entry – 2019 – Masa din cer – model Valencia – variantă de dining sau de bistro

topul meselor mobelamadeus
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.