Trepte din stejar masiv – procesul de la comandă până la montaj

trepte din stejar masiv

Experiența celor 6 ani de prezență online ne-au adus solicitări diverse, diferite de producția pe care o realizăm, începând cu pardoseli, trepte din stejar masiv și mergând până la case din lemn. Cred că prin faptul că am scris articole informative, cu descrierea unor detalii ce țin de producție, a făcut ca percepția cititorilor să fie orientată spre informația primită, nesimțind că-i trage cineva de mână să cumpere. Suntem producători, însă nu consider beneficiarii noștri ca fiind clienți, ci mai degrabă parteneri, iar acest mod de interacțiune îl găsim și la colegii de la Dippanels.

Cu toții suntem în situația de a nu fi specialiști la toate domeniile în care trebuie să facem achiziții, de aceea este relevant să cunoaștem cât de cât detalii obiective care să ne ajute să plasăm o comandă în cunoștință de cauză și să știm la ce să ne așteptăm, dar mai ales ce să pretindem.

Cu ajutorul colegilor de la Dippanels care se ocupă de blaturi de lemn masiv și trepte putem să prezentăm parcursul unui proiect de montaj al unor trepte din stejar masiv. Lucrarea a fost efectuată de curând și le-am cerut să ne explice parcursul întregului proces, de la comandă până la recepția finală. Sper ca astfel să găsiți soluții direct de la producător, cunoscând înainte de a solicita o ofertă, pașii sau parcursul necesari unei finalizări cu succes.

trepte din stejar masiv

Proiectul s-a realizat în București, într-o clădire istorică și a fost nevoie de 33 de trepte, de dimensiuni inegale. Modelul de treaptă ales pentru trepte din stejar masiv este model trepte, finisat cu ulei, în 3 straturi. O particularitate care ține de acest tip de finisaj este că se impregnează în lemn, fără a forma asemenea lacului o peliculă de suprafață. Sper ca uleiul să fie o alegere tot mai des întâlnită pentru lemn, chiar dacă periodic trebuie întreținut și reaplicat. Cereți informații producătorului daca puteți, un comerciant nu va putea să le dețină complet întotdeauna.

trepte din stejar masiv

Măsurătorile au fost realizate digital, o metodă extrem de precisă care a scutit la montaj timp evaluat de montator în cuantum de 3-4 zile. Prin acest procedeu s-a evitat pierderea inutilă de material, inclusiv reducerea costurilor cauzate de marja de eroare uzuală care intervine în măsurarea clasică. Astfel producătorul a putut debita totul extrem de precis, iar montajul a durat exact 2 zile pentru trepte și două zile pentru plintă. Trebuie să considerați întregul proiect ca un tot unitar și să căutați soluția completă.

Partea financiară este cea mai importantă, astfel încât sumarul de mai jos vă poate fi de folos real pentru a vă raporta față de situația reală pe care o puteți avea, când doriți să abordați o astfel de lucrare :

  • 5 trepte 27x310x1000
  • 10 trepte 27x550x1000
  • 14 trepte 27x550x1200
  • 3 trepte 27x550x1400
  • 1 treapta de odihna 40x1100x2200
  • Costul total trepte gata de montare ( masurate, debitate, rectificate în zonele de imperfecțiuni naturale prin injectarea de plastic dur, finisaj cu ulei) – 8100 RON +TVA
  • Costul plintei (materialul) 555 Ron+TVA – produs indisponibil direct pe site, insă fabricat din același material Vintage, cu lățimea de 10 cm
  • Termen de livrare – 6 zile lucrătoare din momentul comenzii ferme

Montatorul Parchet Profesionall este agreat de producător și experiența unor proiecte deja realizate duce finalul demersului la un bun sfârșit mult mai sigur.

Producătorul Dippanels este deschis pieței din România, după ce peste 20 de ani a lucrat exclusiv pentru export. Astfel, putem să-i numărăm printre colegii de breaslă care au înțeles nevoia pieții domestice pentru produse de calitate superioară. Mi-aș dori să fim tot mai mulți și nu cred că este neapărată nevoie să participăm la târguri, mediul online este cel mai la îndemână și deschis tot timpul pentru astfel de informații. Portofoliul de lucrări este ușor de prezentat și verificabil, iar recomandarea beneficiarilor mulțumiți mai bună decât orice reclamă stradală sau TV.

trepte din stejar masiv

Sper ca în curând să putem oferi recomandări complete pentru mai multe domenii conexe lemnului, în special stejarului, cu colegi producători care oferă soluții de calitate excepțională pentru cereri individuale din țară. Chiar mă bate gândul să deschidem o secțiune de ghinzi de stejar, asemenea stelelor Michelin pe care să le acordăm celor care beneficiază de recomandarea noastră.

Cu drag, de produse din România, pentru cei care doresc calitate.

O altă lucrare frumoasă și conceptul de 3D Pași pentru comenzi online – Scara interioara din lemn – proiectul în 3D pași – Dippanels

trepte din stejar masiv
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.