Uscător de haine cu energie solară și eoliană

comics

Realitatea este că această nișă din domeniul treburilor casnice folosește tehnologie din domeniu solar și eolian astăzi, tot la fel ca acum 1000 de ani pentru un uscător de haine.

comics

S-au inventat, imaginat, construit, propus și aruncat pe piață soluții care să îndeplinească aceste deziderate de când lumea ale gospodinelor însă cred că pagina aceasta va rămâne nescrisă încă multe secole de acum înainte. Am auzit prin târg că George Clooney nu-și spală șosetele, pentru că nu le refolosește, are omul damblaua de a purta doar ciorapi noi. Ok, în schimb serviciul de curățare haine funcționează contra-cost și indiferent cine spală și calcă rufăria, tot trebuie întinse pe un uscător de haine.

uscător de haine pe gard

Considerând soarele și vântul ca factori decisivi, iar aerul curat de afară de neînlocuit, singura îmbunătățire poate fi o protecție la intemperii și eventual, scurtarea perioadei de zvântare sub o folie transparentă ca efect de seră / solar.

Terasele acoperite din dosul casei cu ieșire din camera tehnică a locuinței sunt de nepreșuit în astfel de cazuri, dar dacă deja locuiți la o casă și sub cerul liber stau la uscat toate hainele poate că ar prinde bine un uscător de haine asemănător cu imaginea de mai jos. În comerț se găsesc alternative, nu foarte multe ce-i drept, pe schelet metalic și cu folii de plastic de protecție, însă sunt convins că cititorii acestei reviste au măcar o mână funcțională – sau sunt ambidecștri – și nu se feresc să se murdărească pe mâini.

ideea perfectă de uscător de haine
ideea perfectă de uscător de haine
variantă comercială de fabrică

Eu asta am făcut în luna august 2020, am lucrat cât mai mult afară, nu la birou. Mă simt puțin rușinat că n-am mai publicat articole și promit să mă revanșez în toamna/iarna lui 2020. Idei sunt, lemnul a fost prezent de fiecare dată în lucrările mele, de construcții sau de amenajări, veți vedea, am idei frumoase, cu inspirație pentru meșterit.

Zile cu soare din plin și vânt suficient cât să usuce tot ce întindeți pe sfoară.

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar
uscător de haine pe gard
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.