Vând mobila veche în stil florentin – unde găsesc piese superbe?

mobila veche stil florentin

Să nu credeti cumva ca am devenit un site de anunțuri de publicitate mica sau mare pentru mobila veche. Similar cu titlul acestui articol suna titlul unui email primit zilele acestea de la o doamnă care a inclus in text o descriere scurta, un inventar al pieselor componente ale setului, dar fără preț. Am mai primit astfel de emailuri si recunosc că am răspuns cum era și firesc negativ, pentru că nu vrem să intermediem astfel de demersuri. Nu intenționez să public anunțuri, însă azi voi face o excepție și sper să fiți în asentimentul meu, marea majoritate a cititorilor acestui blog dedicat lemnului.

mobila veche stil florentin

Frumusețea garniturii de mobila veche prezentată în imaginile atașate din emailul aceleiași doamne m-a făcut să consider acest articol o excepție, o excepție pe care o voi repeta doar în cazul unei aprecieri pozitive personale privitor la calitatea obiectelor din discuție. Vânzarea de mobila veche este o indeletnicire care necesita cunostinte solide de artă și istorie, documentare și un ochi foarte abil și avizat în detectarea falsurilor. Am mai primit emailuri despre intenția de vânzare a unor piese de mobila veche, însă nu erau nici unele pe aproape ca nivel de calitate cu ceea ce se vede in imaginile de față.

Florența este patrimoniu UNESCO, centrul orașului în totalitate, acolo ai un muzeu în aer liber și oriunde privești este istoria artei.

Sincer, nu mă pricep, dacă acest set este florentin sau nu, eu aș vedea ceva derivat din Chippendale, cu picioare în formă de labe de animal salbatic, de aceea, mai jos veți găsi exact anuntul din emailul primit cu detaliile aferente, imaginile și datele de contact. Pentru cei care admiră mobila mă număr și eu, dacă sunteți interesat direct de achiziție luați legătura cu vânzătorul DIRECT, nu-mi mai scrieți mie.

Dacă cel care o va achiziționa o va face prin intermediul acestui articol, mi-as dori ca într-un final să primesc imagini cu acest set de mobila veche amplasat în aranjamentul final.

S-aveți parte de răcoare și sfârșit de săptămână plăcut !

Va contactez in legatura cu posibilitata vanzarii unei garnituri de mobila stll florentin, model deosebil, foarte bine intretinuta, formata din:
– masa cu 6 scaune
– servanta
– masa televizor
– dulap/bliblioteca.
Avand in vedere faptul ca mobila este intr-o stare exceptionala, pretul este doar usor negociabil.
Date de contact Vanzător :
0724160805
Mona Bacali
locatie mobila Bucuresti -Ilfov

Imaginile primite cu mobila veche

mobila veche stil florentin

mobila veche stil florentin

mobila veche stil florentin
mobila veche stil florentin
mobila veche stil florentin
mobila veche stil florentin
detaliu sculptura picior de masa stil florentin
masa sculptata stil florentin
Astfel de piese de mobilier se găsesc pe site-uri dedicate celor care caută mobilă veche, scumpă.
Am dat absolut întâmplător prin online de un site, cu ștaif, unde sunt prezentate câteva piese de mobilă și mobilier vechi, cu nume de designer, cu anul fabricației și condiția de stare efectivă.

Ce m-a frapat este palierul de prețuri la care se lucrează, dar, după cum puteți vedea și voi, pe situl 1stdibs.com la secțiunea Thomas Haynes  – dealer,  piesele sunt superbe, dar prețurile înfiorătoare, de-a dreptu’. Mă gândesc că valoric, miile de dolari trebuie să însemne cu adevărat foarte puțin în scara de prețuri a potențialului client, care cu 50.000 de dolari ”abia” dacă mobilează o cameră. Cu obiecte veritabile, autentice, vechi și după cum scrie în descrierea lor foarte apreciate și valoroase, atât ca utilitate, dar mai ales ca investiție.

Mă doare sufletul la gândul că după ce investești bani în așa ceva, precis ai o reținere în a le folosi nereținut, destins, adică să nu reduci impactul firesc al așezării pe un fotoliu sau o canapea, doar din cauză că nu-ți poți scoate din gând că amplasezi posteriorul proprietate personală pe un maldăr de bani.

Aveți mai sus link-urile, iar mai jos câteva extrase, ce m-au frapat. 4 polițe din lemn stratificat – 14.000 de dolari? Să mă ierte bunul Dumnezeu, dar nici de-ar fi poleite cu aur, ca-n Belgravistan tot nu m-ar lăsa sufletul să dau atât. Mă întreb cum ar reacționa Patriciu sa Țiriac, care se știe că nu duc lipsă de finanțe, oare ar vedea pentru atâția bani că proveniența, calitatea, vechimea primează?

mobila veche
Joaquim Teneiro 1960 – 14.000 dolari
mobila veche
masa cu banci Gerald McCabe 16.500 dolari
masa de castan model 1962 Ray Leach cu scaun atasat 5.500 dolari
masa de castan model 1962 Ray Leach cu scaun atasat 5.500 dolari
masa din palisandru 1960 7.500 dolari
masa din palisandru 1960 7.500 dolari
Mucki Bench marca Sergio Rodrigues 1960 - 10.500 dolari
Mucki Bench marca Sergio Rodrigues 1960 – 10.500 dolari

Un anunț real de vânzare de mobila veche din România –Vand mobila veche in stil florentin

mobila veche stil florentin
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.