Mobilier de restaurant pentru amenajare HORECA din Germania

Mobilier de restaurant Chalet Hertha am See

Se confirmă că pentru a nu știu câta oară că imaginile din fabrică nu seamănă cu cele din amenajarea finală, mai ales pentru mobilier de restaurant. Am cochetat cu ideea de studio foto într-un colț de hală, am cerut sfaturi celor avizați într-ale fotografiei, am colaborat cu fotografi profesioniști și alte variante pentru o imagine mai bună a pieselor de mobilier fabricate de noi la fabricile din Baia Mare și Satu Mare. Nici un aranjament nu se poate ridica la nivelul percepției cu cel din locația finală, unde toate piesele care compun imaginea sunt cele ce întregesc pe deplin vederea de ansamblu.

Mobilier de restaurant

Am publicat în articolul anterior –Mobilier Horeca – amenajare Chalet am See – Germania – imaginile meselor și scaunelor care au ajuns la Chalet Hertha am See. Mesele sunt fabricate la fel ca și scaunele, conform specificațiilor de design pentru mobilier de restaurant furnizate de designerul german care s-a ocupat de amenajarea locației. Aprecierile primite ne bucură și fac posibilă adăugarea încă a unei locații pentru portofoliul nostru de beneficiari din domeniul Horeca.

Lista conține nume care ne onorează, voi înșirui doar proiectele de la care am primit imagini cu vederea de ansamblu finală, mai sunt și alte locații în curs de amenajare sau care urmează să fie deschise. Aștept cu înfrigurare să vă pot prezenta imaginile cu mobilier de restaurant din Casa de Ceai a Reginei Maria, deschisă la poalele castelului Bran, din Râșnov.

Primim cereri pentru segmentul de mobilier de restaurant de la potențiali beneficiari care ne solicită cataloage tipărite, însă profilul fabricilor noastre se adresează tocmai personalizării pe care aceștia, în colaborare cu un arhitect sau designer de interioare o poate aduce viitoarei locații.

La un număr de minim 10 piese pentru mese și 40 de scaune se poate produce orice design în condițiile în care schițele sau planurile sunt complete, detaliate și conțin referințe privitoare la dimensiuni, material și finisaje. Pe partea de soluții constructive am adus de fiecare dată observații și sugestii benefice atât tehnic cât și pentru bugetul alocat, conform cu cerințele. Vom furniza mostre pentru aprobarea finală, înainte de producția de serie.

Oferim flexibilitate pentru soluții complete de mobilier de restaurant, mai ales că acestea se erijează ulterior în noi cărți de vizită.

Mobilier de restaurant nemțesc produs în România

Locația din Westfalia ne aduce o imensă bucurie motivată de mândria pentru produsele fabricate de noi și apreciate.

Mi-aș dori să acordați atenție modului de preparare al fileului de somon din imaginile publicate de Chalet Hertha am See. Cred că acest mod ingenios, vizibil, face să plouă în gurile clienților și în casele de marcat a locațiilor care se specializează pe produse preparate la vedere. Mi-aș dori ca și la noi, proprietarii de restaurante să acorde o mai mare atenție acestor detalii care aduc un mare plus oricărei locații. Nu spun să copiem ceva, ci mai mult să ne inspirăm.

Sala de curling este echipată cu 3 mese cu blatul în formă trapezoidală și bănci pe ambele margini lungi ale meselor. Blatul este desprins din modelul de blat cu bordura organic neregulată care echipează mesele Kraken și Georgia L

În acest caz designerul de interioare a venit cu ideea aranjărilor de piese, cu texturi și culori. La proiecte mai mici, cu pretenții mai puține reușesc și eu să fac o Simulare gratuită pentru mobilarea spațiului, cu instrumente online gratuite, care poate sunt ușor de folosit de oricine, însă necesită un pic de aplecare.

De regulă un mobilier de restaurant este doar parte integrantă dintr-o amenajare complexa, însă am avut parte și de restaurante cu terasă, de genul celor orientate spre volum și schimbarea rapidă a mușteriilor.

Cu drag de forme inspirate pentru lemn.

Mobilier de restaurant
18 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. mersi pentru lista:D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.